Cauta:
in

Gradinita Hermann Oberth

Categorii: Gradinite, Scoli
Adresa: Șoseaua Pipera Tunari 1H, vila P10, cartier Class, Bucuresti
Telefon: 0724.098.723 ; 0724.061.962 (pentru informații în limba germană)
Web: http://www.gradinita-germana.eu/

Descriere

Grădinița Germană HO și Școala Germană HO sunt instituții evaluate de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și autorizate de Agenția Romana de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar.

Școala germana Hermann Oberth este singura instituție privată din Romania destinată copiilor care vor să urmeze un traseu educațional în limba germană ca limba maternă.

Grădinița Germană HO și Școala Germană HO nu promovează o anumită religie, nu favorizează accesul la educație al unei anumite etnii; rolul pe care și l-a asumat este acela de a încuraja educația de calitate în limba germană. Aceasta înseamnă atât o cunoaștere corectă și la standarde atinse de nativi în învățarea limbii germane, cât ș o deschidere către disciplinele care stau la baza competențelor cheie promovate de documentele europene.

Instituția cuprinde două niveluri de învățământ: preșcolar (Grădinița Germană HO) și primar (Școala Germană HO). Politica de dezvoltare a instituției este aceea de a oferi copiilor un parcurs educațional complet, coerent, la standarde care să asigure succesul școlar și, implicit, reușita în viață.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii