Cauta:
in

Gradinita Bona Puf

Categorii: Gradinite
Adresa: Str Diocheti nr 20, Bucuresti, Giulesti, Sector 6, Sector 1

Pareri (5)

 • claudiablanca / Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 13:51

  O gradinita ideala pentru fetita mea. Nu cred ca as fi putut gasi o gradinita mai buna. Atunci cand un copil cere sa mearga la gradi si in weekend, cand in vacanta ii este dor de doamne, de copii si de gradi, inseamna foarte mult, nu? inseamna ca este fericita si se simte ca acasa. Felicitari doamnelor de la Gradinita Bona Puf!!!

 • monica / Sambata, 12 Martie 2011, ora 16:57

  buna ziua, dragi parinti! va spun sincer ca am fost la aceasta gradinita prin intermediul unei doamne "avocat" cerceloiu mariana care transporta acesti micuti de la scoala la gradinita cu o masina foarte murdara si nesigura (opel corsa), ingramadeste copii in aceasta masina destul de mica,dar, si bucataria acestei gradinite lasa de dorit. nu este nimic steril si curat utilajele folosite la prepararea mancarii copiilor este veche si murdara. gresia si faianta din acea bucatarie este veche si plina de resturi de mancare si slin de grasime veche. plus de asta in aceea bucatarie intra tot felul de oameni cu haine de strada si noroi pe incaltaminte. sper din tot sufletul sa verificati aceste lucruri inainte de a decide unde va lasati copilul.

 • DINCA DIANA / Vineri, 2 Decembrie 2011, ora 23:44

  BUNA SEARA DRAGI PARINTI, am fost si eu la aceasta "gradinita" si am ramas stupefiata de aspectul exterior. Pur si simplu o cosmelie de casa, intr-o zona a Giulestiului, pe niste strazi pline de "conationali", cu un labirint de stradute cu case darapanate si maldare de gunoi . Am si eu o intrebare..retorica , ce-i drept, cum a putut aceasta firma numita GRADINITA sa obtina autorizatii de functionare si avizele necesare unei functionari , in aceste conditii precare. Sincer, m-am intors de la poarta neavand curajul sa intru si voi pregeta in a depune petitii tuturor forurilor pentru verificarea acestei locatii dar si pe administratorii acestei MIZERII numita gradinita pentru copii prescolari. In speranta ca veti verifica de 2 ori pe mana cui va incredintati copii si cel mai important UNDE.

 • Maria / Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 20:30

  @Dinca Diana - Vad ca ai fost in decembrie 2011. Vreau sa-ti spun ca in nov. s-a inceput renovarea gradinitei. Toata gradinita a fost renovata. I s-a schimbat parchetul, mobielierul si a fost si zugravita. I s-au schimbat usile si geamurile si a fost zugravita si exterior. Deci in curte era haos probabil in decembrie pt ca se construia terasa. Poti trece acum pe la gradinita sa vezi cum este ... plus ca e cam nasol sa-ti spui o parere cand tu ai vazut-o doar asa printre gard. Nu ai intrat concret sa vezi despre ce este vorba.

 • Anca / Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 09:37

  Copii sunt brutalizati de catre educatoare, toate doamnele de acolo ar trebui sa mearga la puscarie! De fapt nici nu e o gradinita, nu are nici un aviz de functionare. Patroana are un coeficient de inteligenta foarte mic, este mereu pusa pe cearta. Maria, de mai sus, care are impresie pozitiva, lucreaza acolo, a fost educatoarea fetei mele.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii