Cauta:
in

Fraga Paveliu - cabinet de endocrinologie

Categorii: Cabinete endocrinologie
Adresa: Iatropol Panait 24, sect 5, Bucuresti, Cotroceni, Sector 5
Telefon: 021.4109797
Fax: 021.4110403
Web: http://endocrinologie.centre-medicale.ro

Descriere

Numele meu este Fraga Silvia Paveliu si pina in prezent am acumulat 27 de ani de practica medicala, din care 17 ani in diferite spitale bucurestene, avind ocazia de a ma familiariza cu diversele ipostaze ale activitatii medicale.

In perioada 1997 – ianuarie 2007 am avut privilegiul de a-mi perfectiona cunostintele profesionale intr-unul din cele mai mari spitale “cu foc continuu” din Bucuresti – Spitalul Clinic Universitar de Urgenta – unde am indeplinit functia de medic primar endocrinolog pentru consultul interdisciplinar al pacientilor internati in urgenta cu cele mai variate patologii. Provocarile profesionale carora am trebuit sa le fac fata au determinat celmai important salt in pregatirea mea de medic!

In ultimii 14 ani am desfasurat practica privata atit in specialitatea endocrinologie, cat si cea de boli metabolice, nutritie si diabet. In paralel am desfasurat si activitate didactica (la UMF Carol Davila Bucuresti, catedra de biochimie – sef de lucrari si la U.Titu Maiorescu – catedra de endocrinologie si diabet – conferentiar). In prezent activitatea mea se desfasoara exclusiv in Cabinetul propriu, avind contract cu CASMB pentru specialitatea de diabet si boli metabolice. Consultatiile de endocrinologie se desfasoara exclusiv in regim cu plata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii