Cauta:
in

Flanco

Categorii: Electrocasnice si echipamente
Adresa: Str. Luceafarului, Nr. 5, Bl. A22, parter, Ramnicu Valcea, Ostroveni
Telefon: 0250.735.578
Web: http://www.flanco.ro/

Descriere

Situata pe artera principala din Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, si construita sa fie punctul central de intalnire din Arad; Galleria Arad are placerea sa ofere alternative viabile din toata lumea pentru o scara larga de vizitatori de toate varstele.
Galleria Arad este o destinaţie nouă pentru oricine detine un spirit inovator şi pasiunea pentru descoperire, iar experienţa merge dincolo de cumpărături într-o atmosferă arhitecturala unica.

Gasim aici Hypermarket-ul Cora, faimosul retailer Inditex Group (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Fitness Pure, Intersport si zeci de branduri ce isi pun amprenta in tendinţele globale, toate introduse cetăţenilor din Arad, pentru prima dată, prin Galleria Arad.

Cele mai bune branduri globale si locale, cele mai tari cafenele şi restaurante, te asteapta în Galleria Arad între 09:00-22:00 pentru 365 de zile pe an. Galleria Arad isi invita vizitatorii la cumpărături matinale de la Hypermarket-ul CORA, la exercitii in sala de gimnastică Pure Fitness, la un film tarziu la Cinema City sau la momente de divertisment în Casino Elite.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii