Cauta:
in

Fast-food Spring Time (Universitate)

Categorii: Fast Food
Adresa: Str. Academiei, Nr. 3-5, Sector 3, Bucuresti, Bucuresti, Universitate, Centrul vechi, Centru, Sector 3, Sector 1
Telefon: 0742 224 738
Web: http://www.springtime.ro/

Descriere

Povestea Springtime incepe cu primul restaurant, inaugurat in anul 1992 in Piata Victoriei, restaurant ce a primit din partea bucurestenilor o reactie mai mult decat pozitiva datorita conceptului, modului de servire si ambiantei deosebite. Diversitatea preparatelor si gustul desavarsit, au fost factori ce au facut din primul restaurant Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.

Dupa doar doi ani ne-am extins prin deschiderea altor locatii in diverse puncte de interes ale capitalei, iar in anul 1995 se inaugureaza primul restaurant Springtime pe litoralul Marii Negre, in statiunea Neptun, un „mega-restaurant”, in continuare cel mai mare de acest gen din Romania.

Am crescut frumos asa ca am sarbatorit primii 7 ani de existenta cu o premiera la fel de frumoasa: prima locatie Springtime in primul mall din Romania. Am continuat cu acelasi avant, iar in prezent ne mandrim cu cele 21 de restaurante, Springtime fiind in acest moment cel mai mare lant de restaurante cu capital romanesc.

Ce da gust povestii noastre? In afara de ambianta din restaurante si de angajatii prietenosi, la succesul lantului au contribuit zecile de retete autentice si delicioase, majoritatea din bucataria internationala. Meniul s-a schimbat pe parcursul celor 23 de ani, dar ceea ce a ramas la fel este semnatura culinara Springtime, reprezentata de bucataria libaneza prin gama noastra deja celebra, Delicii Libaneze.

Alegem intotdeauna retete unice ce sunt preparate apoi numai cu ingrediente alese. Mai mult decat atat, zi de zi bucatarii Springtime testeaza retete noi pentru a crea gusturi surprinzatoare cu ingrediente proaspete si naturale. Drept dovada sta chiar meniul Springtime, o varietate impresionanta de produse proaspat preparate din care poti sa alegi mereu ceea ce iti place. De 23 de ani suntem alaturi de tine, mereu moderni si surprinzatori!

Povestea Springtime continua si iti multumim ca iei parte la ea!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii