Cauta:
in

Fast-food Genin Shaorma

Categorii: Restaurante internationale, Restaurante nunti
Adresa: Str. Ion Luca Caragiale, Nr. 32, Bucuresti, Sector 2, Centru
Telefon: 0727.353.645
Web: http://www.genin.ro

Descriere

Situat in centrul Bucurestiului pe Str. Ion Luca Caragiale Nr.32 Restaurantul SARAYA apartine grupului Genin Restaurants cu exeprienta indelungata in domeniul gastronomiei si va asteapta sa savurati delicioase preparate din bucataria arabeasca si din bucataria romaneasca si internationala.

La Restaurant SARAYA sunt doua echipe de bucatari, o echipa de bucatari arabi condusa de un Chef arab si o echipa de bucatari romani condusa de un Chef roman. Astfel la SARAYA veti gasi preparate ale gastronomiei arabesti alaturi de specialitati romanesti si internationale pregatite intr-o maniera originala cu minutiozitate si grija pentru fiecare detaliu.

Restaurantul SARAYA dispune de 7 saloane ce au in total o capacitate de 250 de locuri, club cu o capacitate de 200 de locuri si terasa in aer liber cu o capacitate de 250 de locuri. Astfel Restaurantul SARAYA este o locatie ideala pentru organizarea de evenimente: nunti, botezuri, aniversari, baluri, petreceri diverse, cine romantice, receptii, cocktail-uri, congrese, intalniri de afaceri, etc.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii