Cauta:
in

Excalibur - Locul Cavalerilor Kogalniceanu

Categorii: Restaurante medievale
Adresa: Bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 3, Bucuresti, Sector 5, Sector 1
Telefon: 021 311 62 82
Web: http://www.loculcavalerilor.ro/

Descriere

Daca nu ati vizitat inca singurul restaurant cu specific medieval din oras, ar fi timpul sa o faceti deoarece va sta la dispozitie cu un bogat meniu pentru toate gusturile !
Locatia bine aleasa, cu crama si cu terasa, ofera o atmosfera unica, o senzatie de vizita la "Curtea Domneasca". Fiecare incapere are picture murale care reprezinta scene de lupta, soldati in armuri, cai nechezand, iar pe pereti obiectele decorative sunt palose, sabii, steaguri, toate datand din sec. al IV- lea.
Ospatarii sunt imbracati sugestiv in costume medievale, iar denumirile din meniu sunt foarte ingenioase :"Marele ospat al cavalerilor", "Tava pt regi", "La panda am stat, caprioare am vanat"etc. Restaurantul si-a creat deja renumele, fiind cunoscut dupa portiile imense pe care le serveste (meniuri pt. 2, 4 sau 6 persoane), dar nu se serveste cu obiecte moderne cum ar fi cutitul si furculita (decat la cerere)! Da, toata lumea mananca cu mana, binenteles, se dau stergare si un bol cu apa cu lamaie inainte de servirea mesei.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii