Cauta:
in

Ella Salon

Categorii: Coafor si frizerie
Adresa: Bd. Drumul Taberei, nr. 39A, Bl. 801, Sc. B, Ap. 46, Int. 46C, Bucuresti, Drumul Taberei, Sector 6
Telefon: 0762.135.756 0726.278.570
Web: http://www.ellasalon.ro

Descriere

EllaSaloN este un loc, in care corpul tau este in centrul atentiei noastre.

Noi oferim o gama intreaga de servicii,precum remodelarea corporala,un grup de profesionisti care va pot crea un look modern prin o serie de coafuri,tuns,dar si prin manechiura,pedichiura sau epilare.
Este un loc unde puteti sa va relaxati, pentru ca oferim si o serie de masaje: anticelulitic,de intretinere ,de relaxare si terapeutice, precum si o gama diversificata de pachete pentru slabit cu aparatele de moderare a corpului.
Masajul de relaxare este un masaj general ,care are ca scop eliminarea oboselii acumulate, precum si generarea unei stari de buna dispozitie.
Masajul terapeutic este masajul executat intr-un loc anume pentru a elimina anumite disfunctionalitati sau probleme,mai pe scurt, vindecarea unei boli prin masaj.
Masajul anticelulitic este una dintre cele mai bune solutii de a scapa de stratul adipos, acea”coaja de portocoala”. Acest masaj se efectueaza local, in zonele afectate, precum:solduri,abdomen,picioare sau fese, folosindu-se o serie de crème sau uleiuri cu efect anticelulitic.
Masajul de intretinere are ca scop mentinerea oraganismului nostru intr-o stare buna de functionalitate.Efectul scontat al acestui masaj este starea de vitalitate si energizare.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii