Cauta:
in

Dreamer's Pub

Categorii: Restaurante englezesti, Restaurante internationale
Adresa: Dreamer's Pub se găseşte în Bucureşti pe strada General Berthelot la numărul 111 (aproape de strada Berzei), Bucuresti, Plevnei, Sector 1
Telefon: 0723.112.200, 0744.366.350
Web: http://www.dreamers.ro

Descriere

Elegant şi confortabil Dreamer's Pub se găseşte în zona centrală a Bucureştiului. Situat pe strada General Berthelot aproape de intersecţia cu strada Berzei pub-ul este dotat cu un bar generos precum şi locuri la mese organizate în trei zone distincte.

Toate canalele importante de sport sunt disponibile pentru oaspeţii noştri pe patru ecrane plate HD. De asemenea un joc de darts este instalat şi poate fi folosit pentru distracţie sau concursuri.

Pentru cei care nu se pot dezlipi de Internet avem setată o reţea wireless cu acces liber pentru clienţi.

Putem satisface nevoile culinare ale oaspeţilor până târziu în noapte. Toate felurile de mâncare se gătesc la comandă din ingrediente proaspete. Organizăm la cerere evenimente corporate sau petreceri private.

Meniul nostru acoperă la un preţ rezonabil mâncare internaţională şi specific britanică. Toate comenzile se gătesc pe loc folosind ingrediente alese individual de la furnizori locali precum şi condimente aduse special din insulele britanice.

Bucătăria este deschisă toată săptămâna până la ora unu noaptea gătind pentru oaspeţi micul dejun, prânzul sau cina.

Vă rugăm consultați meniul nostru pentru oferta completă de mâncare şi băuturi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii