Cauta:
in

Donna Medical Center

Categorii: Laborator analize medicale, Cabinete radiologie si imagistica medicala, Cabinete endocrinologie, Cabinete obstetrica-ginecologie, Cabinete psihologie , ...
Adresa: Str Traian, nr. 234, et 1, sect 2, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 021.232.32.32
Fax: 021.252.16.52
Web: http://www.donna-medicalcenter.ro

Descriere

Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, creata cu pasiune, daruire, profesionalism si respect pentru pacienti.
Ne dorim o evaluare corecta a starii de sanatate a pacintelor, realizand acest lucru printr-un diagnostic precis si rapid, servicii medicale de inalta calitate bazate pe o aparatura ultramoderna, medici de elita si un personal dedicat si foarte bine pregatit.
Clinica noastra ofera servicii medicale pentru depistarea si tratarea afectiunilor mamare, ginecologice, endocrinologice sau oncologice, la care se adauga si serviciile de consiliere psihologica, homeopatica sau nutritie (aici sper ca am cuprins toata gama de servicii medicale oferita). Atat expertiza si ultraspecializarea medicilor, serviciile medicale integrate, cat si aparatura de ultima generatie ofera posibilitatea evaluarii multidisciplinare si rapide a afectiunilor maligne si benigne, mamare sau ginecologice, toate intr-un singur loc.
Respectul fata de pacient si dorinta de a aduce confort si relaxare ne-au facut sa cream o ambianta placuta, tonica si calda. Este o poveste cu flori, culori si dragoste de oameni intr-un mediu medical profesionist. Aici Medicina este mai mult descat stiinta, este Arta.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii