Cauta:
in

Dispensarul Policlinic Lux-Ro

Categorii: Cabinete urologie, Laborator analize medicale, Cabinete cardiologie, Cabinete endocrinologie, Cabinete medicina muncii , ...
Adresa: Calea Nationala nr. 218, corp B, et 1, Botosani
Telefon: 0729. 931. 116
Fax: 53.54.53
Web: http://www.lux-ro.ro

Descriere

Infiintat in 1997, Dispensarul Policlinic Lux-Ro a reusit in timpul celor 10 ani de existenta sa se impuna in activitatea medicala botosaneana prin servicii de calitate oferite pacientilor sai, prin consultatiile medicilor specialisti si prin aparatura ultramoderna folosita.

Lux-Ro se afla in topul preferintelor pacientilor botosaneni datorita standardelor occidentale la care se ridica, nu doar in cea ce priveste calitatea serviciilor medicale, ci si respectul pentru confortul pacientului.

Dispensarul Lux-Ro ofera pacinetilor sai posibilitatea realizarii programarilor din timp, a asteptarii consultatiei intr-o ambianta placuta, intr-un spatiu decorat modern, beneficiind de deplina atentie a unui personal amabil.

Calitatea actului medical realizat in cadrul Lux-Ro este garantata de folosirea aparatelor de inalta performanta, de ultima generatie, si de competenta doctorilor specialisti din orasul Botosani sau din centrele medicale universitare.
Toate aceste aspecte au facut ca Dispensarul Policlinic Lux-Ro sa devina unul dintre centrele de diagnostic cele mai apreciate din orasul Botosani, datorita eforturilor permanente de a fi la inaltimea standardelor ocidentale.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2018, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii