Cauta:
in

DINOLAND

Categorii: Jucarii
Adresa: Strada Victoriei, nr. 73, Baia Mare
Web: http://www.dinoland.ro/

Descriere

Firma noastra si-a propus sa satisfaca exigenţele copiilor cu jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, ajutand in acest fel la dezvoltarea acestora de la cea mai frageda varsta.

Noi stim ca un copil are capacitatea de a face lucruri minunate, de aceea le punem la dispozitie jucarii care dezvolta imaginatia copiilor intr-un mod distractiv.

Magazinul de jucării Dinoland comercializează jucării de cea mai buna calitate. Avem o experientă de peste 15 ani în acest domeniu. Ne preocupă dezvoltarea şi educaţia copilului dumneavoastră, motiv pentru care aducem în Dinoland jucăria care contribuie la formarea şi educaţia copilului.

Articolele noastre acopera o gama vasta de jucarii: plusuri, machete, papusi, jucarii creative, jucarii pentru bebe, jucarii electronice, puzzle, topogane, accesorii etc – toate pentru copilul tau.

Cu sediul central in Cluj-Napoca, prezenti cu trei magazine in mari centre comerciale din Arad ,ClujNapoca, Tg Mures, Suceava si Baia Mare, alaturi de o echipa tanara si competenta va stam la dispozitie pentru a va asigura un serviciu promt si la standarde internationale.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii