Cauta:
in

Cuptorul cu lemne

Categorii: Pizza
Adresa: Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1, Bucure┼čti, Bucuresti, Pipera, Floreasca, Sector 2
Telefon: +4072 27 18 831
Web: http://www.cuptorulculemne.com/

Descriere

De mai bine de 10 ani Cuptorul cu lemne te-a obisnuit cu cea mai gustoasa pizza si servicii de catering la cel mai inalt nivel. Respectam traditia si coacem o pizza pe vatra langa lemnele ce ard linistit, un blat subtire si pufos si ingrediente atent selectionate de cea mai buna calitate, o pizza pe gustul romanului, deliciosa si plina de savoare.

Din faina de cea ma buna calitate, sos de rosii, mozzarella, legume proaspete si nu in ultimul rand ingrediente speciale ia nastere cea mai savuroasa si bogata pizza din oras. Am dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile si pretentiile clientilor nostrii, atat retete clasice cat si retete originale, retete atent concepute pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Va garantam astfel ca veti avea parte de cea mai gustoasa pizza pentru acasa sau la birou.

Atunci cand vrei o pizza adevarata merita sa apelezi la Cuptorul cu lemne, ai garantia calitatii si al gustului, al seriozitatii si profesionalismului dezvoltat neincetat in folosul tau. Clientii nostrii beneficiaza de livrare gratuita. Consultand sectiunea Livrari esti la current cu toate punctele de lucru precum si zonele de livrare. Livrarile la domiciliu se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, daca vrei poti veni in locatiile noastre si poti beneficia de serviciul take away, iar comanda va fi gata in max 10 min . Nu degeaba am obtinut premiul 1 la Gala Premiilor Food&Bar 2010 sectiunea cel mai bun delivery / take away, asta inseamna ca produsele livrate de noi la domiciliu va ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Preocuparea noastra continua pentru ca pizza coapta la cuptor cu lemne sa ajunga la domiciului dumneavoastra este una din preocuparile noastre majore. Programul nostru de livrarare pizza la domiciliu este NON STOP, puteti plasa comenzi doar pentru Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 si Sectorul 6 indiferent de ora.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii