Cauta:
in

Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan

Categorii: Cofetarii
Adresa: Bd. Ferdinand, nr. 58, sector 2, Bucuresti, România, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 0725.683.426
Fax: +40 372 877 687
Web: http://www.ostrawvegan.com

Descriere

A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit...

Parca asa incepeau toate povestile din copilaria noastra, nu? Tot asa incepe si a noastra. Poate ca actiunea nu se petrece de aceasta data in vremuri demult apuse si poate ca personajele nu sunt printi si printese, dar cu siguranta si de aceasta data „binele” va invinge. Mai ales, daca veti decide sa traiti alaturi de noi cuprinsul povestii. Noi am scris doar introducerea…

“Noi” suntem Narcisa si Teo. Doi oameni obisnuiti, cu o viata obisnuita, cu meserii obisnuite si cu doi copii minunati. De, puneti orice parinte sa vorbeasca despre copilul lui si numai asta vei auzi – cat sunt de minunati. Asadar suntem o familie. Traim in Bucuresti de ani buni si ne-am familiarizat cu ritmul vietii de aici.

Probabil ca i-am simti chiar lipsa, la un moment dat, de ar fi sa ne mutam vreodata in vreun alt colt de tara. Ne grabim zilnic la serviciu, ne intoarcem degraba acasa la copii, vorbim repede si pe apucate cu cei dragi, ne intalnim daca si cand avem timp cu prietenii. A, da, si ca sa avem puterea de a face toate astea, mai si mancam. Mai pe fuga, mai asezat dar uitand, de cele mai multe ori, ca mancarea reprezinta combustibilul indispensabil organismului nostru. Toate pana intr-o zi cand intamplator am descoperit ca se poate si altfel.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii