Cauta:
in

Cofetaria La Dolce

Categorii: Cofetarii
Adresa: Str. Pajurei 13, sector 1, Bucuresti, Pajura, Sector 1
Telefon: 021 667 09 85
Web: http://ladolce.ro

Descriere

Ne bucuram ca ne-ati calcat pragul, fie si numai virtual, dar va asteptam sa ne vizitati si in locatia din cartierul Pajura pentru a savura bunataturile create special pentru dumneavoastra, in laboratorul nostru.

Galantarele cofetariei “La Dolce” sunt pline atat cu prajituri si torturi cu blaturi insiropate, glazurate cu ciocolata sau ornate cu fructe si frisca, facute dupa retete clasice dar si moderne, cu design decorat sau personalizat asa cum va doriti sa fie precum si cu fursecuri, bomboane dar si cu produse de patiserie aromate si gustoase cum sunt pateurile, placintele si cozonacii apetisanti.

Avand o gama larga de produse de cofetarie ori de patiserie, cu siguranta putem satisface gusturile diferite ale tuturor clientilor nostri. Asadar, daca nu ati gustat inca produsele noastre, va invitam sa le savurati in cofetarie sau pe terasa acesteia, acasa – alaturi de cei dragi sau la orice tip de eveniment organizat in familie sau in cadrul firmei dumneavoastra.

Produsele proaspete, variate si gustoase, salonul spatios de mese din interior care include si un loc de joaca pentru copii, terasa in aer liber si atmosfera primitoare recomanda cofetaria “La Dolce” ca fiind unul dintre acele locuri publice in care te simti bine si unde revii cu placere.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii