Cauta:
in

Centrul de Limbi Straine Linguaprof

Categorii: Cursuri engleza, Cursuri franceza, Cursuri germana, Cursuri romana
Adresa: Str. Armoniei nr. 45/ 2, Targu Mures
Telefon: 0365 886 935 ; 0744 786 808
Web: http://www.linguaprof.com

Descriere

Echipa Linguaprof este alcatuita din profesionisti care predau limbile straine folosind metode de predare moderne, interactive si axate pe Comunicare. Suntem primul centru de limbi straine care ofera cursuri de tip "blended learning" pentru companii: cursuri clasice, "in person", completate de cursuri on-line de inalt nivel pentru diverse specializari.

Centrul Linguaprof, cu profesorii si trainerii entuziasti si bine pregatiti, indeplineste toate conditiile necesare pentru a puteainvata in toate orasele unde avem puncte de lucru si/sau profesori si traineri. Oferim cursuri pentru companii, institutii si persoane fizice in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Craiova, Bistrita, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Onesti, Turda, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Bacau, Baia Mare, Satu Mare si alte orase.

Unele din "specialitatile" noastre sunt: Engleza pentru afaceri, Engleza pentru banci si finante, Engleza pentru drept international, Engleza pentru industria HoReCa, Engleza/ Germana/Franceza medicala, Limba romana pentru straini- toate predate intr-un mod interactiv, completate de cursuri online.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii