Cauta:
in

CCC

Categorii: Magazine incaltaminte
Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Cluj Napoca
Telefon: 0364 413 582

Descriere

CCC este lider pe piaţa de încălţăminte din Polonia şi unul dintre cei mai mari producători din Polonia.
CCC vizează o gamă largă de încălţăminte la modă la preţuri accesibile, pentru femei, bărbaţi, tineri şi copii de toate vârstele.
CCC funcţionează pe principiul „casă de branduri” care presupune vânzarea mai multor branduri de încălţăminte sub acelaşi acoperiş. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marcă din piele naturală.

Pentru mai bine de jumătate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum există şi pentru bărbaţi: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual dar şi pentru copii: Lasocki Kids şi Lasocki Young.

Pe lângă brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano etc, CCC oferă de asemenea încălţăminte cu licenţă Disney, adorată de cei mici, pe care se regăsesc personajele preferate de desene animate. CCC oferă nu doar o gamă variată de încălţăminte, ci şi genţi la modă şi accesorii.

CCC aduce pe piaţa din Polonia ultimele tendinţe în modă şi oferă în acelaşi timp preţuri accesibile. CCC ia foarte în serios relaţia cu clienţii şi face toate eforturile să se asigure că varietatea produselor şi calitatea serviciilor, se ridică la nivelul aşteptărilor clienţilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii