Cauta:
in

Casa Vanessa

Categorii: Restaurante internationale, Restaurante business
Adresa: Aleea Zavideni, nr.1A, Bucuresti, Titan, Sector 3
Telefon: 0734 918 224
Fax: 021 341 10 30
Web: http://www.casavanessa.ro/

Descriere

O casa pentru evenimente ce ofera o noua dimensiune a luxului si a serviciilor de calitate. Este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari sau nunti. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, va punem la dispozitie o gama variata de solutii care sa corespunda evenimentului respectiv.
Pe langa preparatele delicioase si oamenii deosebiti, atmosfera de la Casa Vanessa poate gazdui evenimente si petreceri private, in timp ce dumeavoastra veti beneficia de serviciile excelente ale personalului.

Fie ca aveti un numar mai mare de invitati la nunta, fie ca aveti o prezentare/un seminar intr-un numar mai restrans, pentru numarul de locuri, dispunem de oferte potrivite.

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru sarbatorirea celor mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra, nu mai cautati!
Casa Vanessa este locul ideal pentru petrecerea unor astfel de evenimente. Experienta si calitatea serviciilor noastre sunt cheia reusitei dumneavoastra.

Casa Vanessa situat la parter si etaj 1, este compus din 2 saloane elegante si spatioase plus Salon Terasa

* Salon Etaj: 300 locuri;
* Salon Parter: 200 locuri;
* Salon Terasa: 100 locuri.

Pareri (3)

 • atheus1 / Luni, 26 Martie 2012, ora 18:29

  - ca e ca la bordel : sus sunt boarfele si jos sunt zdrentele !

  Merg de ani buni in majoritatea restaurantelor din Bucuresti, dar mizerie mai mare ca la Casa Vanessa nu am gasit. Sa ma scuzati de abordarea dura, dar chiar e sub orice critica. Am mancat niste coaste care latrau efectiv, cartofii erau in numar de doua felii. Chelnerii am impresia ca sunt platiti foarte prost platiti, pentru ca se poarta ca ultimii suporteri ai unei echipe retrogradate. Prefer sa mananc la shaorma din Dristor, e mult mai igienic. Wc-urile sunt jalnice. Mirosul dur de intestine, se combina cu mirosul de carne prost preparata de la bodega. Nu merita efortul sa va tociti nervii pe cel mai mizer restaurant din Bucuresti!

 • jackobson / Miercuri, 4 Aprilie 2012, ora 20:51

  nimic

  Puteti petrece aici in compania manelelor, produselor culinare expirate precum si a personalului nostru neplatit in totalitate pentru a va asigura de servicii reprobabile. Restaurantul nostru va asteapta 24 de ore pe zi ( :) ) cu mancaruri invechite pe cale naturalai si o serie de specialitati proprii locului sau din bucataria Rosal . Barul poate satisface cele mai rafinate gusturi sexuale, f...iind gol cu desavarsire, iar manelele va poate aduce savoarea cafelei reancalzite sau bucuria intalnirii de seara cu prietenii pe ritmuri obscene. Pentru o gustare in tranzit, o cina reumatica, o masa festiva sau organizarea de evenimente speciale SAMBATA si DUMINICA, restaurantul va sta oricand la dispozitie, avand avantajul programului - inchis NON STOP. Pentru rezervari ne puteti contacta prin telefon, fax sau e-mail, chiar daca nu functioneaza ! . De fapt, din cauza lipsei autorizatiilor, nu puteti intra decat pe sest ! Va asteptam, Echipa Casa Vanessa Parerea clientilor - 1.ANGAJATII NU AU PRIMIT SALARIUL DE 10 LUNI.NU AU CONTRACTE DE MUNCA.PATRONUL ESTE UN TEPAR ALCOOLIST PLIN DE DATORII !!! 2. Teapa clara patron inganfat !

 • atheus1 / Marti, 10 Aprilie 2012, ora 21:40

  Bodega Casa Vanessa

  parerea lui gigi adaugata luni, 09 aprilie 2012 nu stiu cine a mancat la aceasta bomba dintre blocuri un spatiu in care a functionat nufarul cu grupuri sanitare infecte. nu au nici un client in timpul spatamanii, se bucura patronul la cate o pomana ca mai incaseaza si el ceva. deschide poarta dupa 0ra 16.30 - ca daca deschide mai devreme si ii vine un control fuge pe usa din dos. daca vrea cineva sa serveasca ceva de mancare fuge repede la macelaria din colt sau la mega image-ul de vis-a-vis sa cumpere produsele necesare pt o masa in graba. vinul cred ca il are din teleorman unde de fapt este sediul social al firmei - in bucuresti avand acest punct de lucru. .gigi berlogea 9 apr 2012 14:23 casa vanessa - bomba infecta cu produse naspa, expirate. fara angajati servitorul este paznicul de noapte. nici dracu nu mai vine sa se angajeze la casa vanessa. patron alcoolist, manelist, necioplit si tepar. fugiti de casa vanessa cu viteza a 6-a>>>>>>>>>>>>>>>>

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii