Cauta:
in

Casa Rozelor

Categorii: Hoteluri
Adresa: Str. Michael Weiss, Nr. 20 Brasov, Brasov
Telefon: +40 747 490.727
Fax: +40 268 475.212
Web: http://www.casarozelor.ro/

Descriere

Cladirea este o creatie de arhitectura medievala, fiind o locatie de exceptie situata in centrul istoric al Brasovului. Casa are statut de monument al Patrimoniului Cultural National. Constructia dateaza din secolul al XV-lea, aspectul sau fiind contemporan cu cele mai vechi date cartografice pastrate la Brasov.
Lucrarile de amenajare si restaurare a „Casei Rozelor” au fost realizate astfel, incat sa puna in valoare aceasta constructie, conservand in totalitate elementele arhitectonice si decorative care o definesc.
Designul interior este realizat de Mihai Alexandru cu mobilier stil si modern, decorat cu lucrari de arta contemporana si arta veche, conceptul si organizarea ambientului fiind o Instalatie de Cultura.
„Casa Rozelor” detine apartamente de lux cu dotãri ultramoderne: TV satelit, internet, interfon, telefon, bucatarii proprii fiecarui apartament.
Are colectia sa de arta contemporana si artã veche, care este expusa permanent, atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare.
Astfel, traseul parcurs si spatiul locuit este cultural, oferind o imagine noua asupra conceptului de turism.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii