Cauta:
in

Casa Lavric

Categorii: Restaurante romanesti
Adresa: Str.Sf.Atanasie,Nr 21,Iasi, Iasi
Telefon: 0232 - 229 - 960
Web: http://lavric.jp/casa_lavric.html

Descriere

Interiorul te intampina intr-o eleganta formala, cu un cadru verde, la parter si la mansarda. Si prin "cadru verde" nu ma refer la vreo terasa, ci doar la mobilierul modern, vopsit in verde. Decorul se vrea a fi unul al anilor '50, cu fotografii alb negru inramate, fie ale familiei Lavric, fie cu vechiul Iasi, fie ale unor fotografi de arta abstracta, magnetofoane, masini de scris, telefoane, toate purtand amprenta timpului, precum si instrumente de cantat: clarinete, trompete, oboaie, piane.

Etajul intermediar e in culori de lemn si crem, lasand impresia unei atmosfere mult mai calde. Restaurantul, are o vechime de ceva ani, castigandu-si reputatia prin ospitalitatea si serviciile de calitate oferite.

Pe fundal poti asculta un discret jazz american sau o muzica relaxanta de pian.
Restaurantul dispune si de o teresa, in jurul casei, nu prea spatioasa, unde vara este o placere sa servesti masa. Ospatari draguti ca aspect si comportament, cu veste negre sau papion la camasa, te intampina de la intrare.

Serviciul reprezinta mixul potrivit intre sarm si eficienta. Casa Lavric e locul unde se vine fie pentru o masa de afaceri, relaxare, masa in familie, pentru bucatele excelente, locul unde clientul, "sta ca un pasa pe divan/ si papa pieptul de curcan".

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii