Cauta:
in

Casa de Bijuterii Condor

Categorii: Magazine bijuterii
Adresa: Str. Baicului nr. 82, Bucuresti, Electronicii, Sector 2
Telefon: +(4) 0749 266 367
Fax: (+4) 021 253 22 79
Web: http://www.casadebijuteriicondor.ro

Descriere

Casa de Bijuterii CONDOR

SC CONDOR INVESTMENT GROUP SRL, infiintata in 1994, are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea bijuteriilor din aur cu pietre pretioase si semipretioase, activitate ce se desfasoara in 30 de magazine din municipiul Bucuresti.

Detinem un atelier ultramodern de confectionare a bijuteriilor unde prelucram lunar peste 10 kg de bijuterii. Modelele noastre corespund celor mai inalte standarde de calitate si bun gust, competitive bijuteriilor din tari consacrate in materie (Italia, Franta, Spania).

Firma are un numar de 85 angajati: bijutieri, evaluatori, specialisti in comercializarea obiectelor de podoaba din metale si pietre pretioase. Aparatura ultramoderna si o echipa de profesionisti sunt doua elemente esentiale pentru a transforma prelucrarea aurului intr-o adevarata arta. Casa de Bijuterii CONDOR face acest lucru de 16 ani si o face foarte bine.

Diamante, rubine, smaralde, citrine si alte pietre pretioase, toate prind viata cand sunt montate in aurul de 14 si 18K de cea mai buna calitate. Colectia de bijuterii prezentata in acest catalog poate fi descrisa in putine cuvinte: bun gust, eleganta, creativitate.
Venim in intampinarea exigentelor in materie de bijuterii a doamnelor, dar si a domnilor, cu modele unicat de o finete deosebita, lucrate manual; nu va ramane decat sa le adaptati identitatii dumneavoastra.

Casa de Bijuterii CONDOR va ofera o gama variata de bijuterii: inele de dama, inele barbatesti, inele de copii, inele de logodna, verighete, bratari, lanturi, pandante, cruciulite, cercei de dama, cercei de copii, brelocuri, butoni, ace de cravata, precum si o serie de bijuterii ale unor bijutieri celebri.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii