Cauta:
in

Bruno Wine and Cofee Shop

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Strada Covaci Nr 3,Sector 3, Bucuresti, Unirii, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 0757 557 291
Fax: 021 317 17 41
Web: http://www.brunowine.ro/home.php

Descriere

Bine ati venit la Bruno!

bruno wine bar

Clasic sau avangardist? Tradiţie sau modernitate? Prestigiu sau simplicitate?

Multe intrebări cu un sigur răspuns : vinul...roşu, alb sau rosé, mai mult decât orice alt produs, împacă toate gusturile, aşteptările, cerinţele.

Vinul, simbol al convivialităţii, sursa de noi şi noi descoperiri, o călătorie imaginară prin podgoriile de unde provine, evocarea unei discuţii cu un sommelier sau a sfatului primit cândva de la un comerciant de vinuri.

Întocmai ca şi pâinea, vinul este parte din viaţa, tradiţiile şi rădăcinile noastre.

Aceasta este premisa de la care am pornit şi noi atunci când am decis să ne începem călătoria pe propriul nostru „drum al vinului”.
Rezultatul?
Bruno Wine and Coffee Shop, un loc puţin dezinvolt, o introducere în particularităţile vinurilor de pe 4 continente, în balansul atent dintre “l’apéritif et le digestif”, plus o selecţie de brânzeturi fine şi gustări în combinaţii perfect echilibrate pentru că, la fel ca şi în cazul unui “marriage” reuşit, vinul şi mâncarea nu pot fi separate. Fiecare îmbunătăţeşte şi întăreşte experienţa întregului.

Aproape 100 de vinuri din 21 de soiuri, de pe 4 continente, din 12 ţări…
Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, o Mustoasa sau o Cramposie din România...
Toate acestea şi mult mai mult decât atât, într-un singur loc mic şi cochet, pe o stradă cu personalitate, într-un oraş care merită să fie explorat la fel de mult ca şi vinurile.

Post Scriptum: Degustarea unui vin implică, înainte de toate, un apel către toate simţurile. Este suficient să fiţi dispuşi să vi le treziţi! Restul vine de la sine...locaţia, paharele, vinurile, mâncarea, muzica…avem noi grijă ca totul să decurgă aşa cum vă imaginaţi în acest moment…

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii