Cauta:
in

BrandGSM

Categorii:
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6

Descriere

BrandGSM a fost lansat în 2012 atât online cât și offline, primul magazin deschis fiind cel din AFI Palace Cotroceni, urmat până în acest moment de încă zece în cele mai mari orașe din țara. Accesoriile pentru telefoane și tablete comercializate fac parte dintr-o categorie premium, sub branduri de renume internațional cum sunt Devia, Comma, Odoyo, Swiss Charger, IT Skins sau Navjack, dar și branduri românești cu o prezența continuă pe piață încă din anul 2000, cum sunt Lemontti și Procell.

Conceptul BrandGSM a fost gândit pentru a aduce către client produse de calitate, moderne, cu un pas înaintea tuturor. Având în spate o companie cu peste 15 ani vechime în GSM și numeroase parteneriate în țara și în străinătate, putem să spunem că orice noutate în domeniu va fi prezența în primul rând pe BrandGSM.

Portofoliul de produse este unul vast și cuprinde de la folii de protecție, huse și carcase până la încărcătoare, cabluri audio, suporți de telefon, selfiestick-uri, dar și alte gadget-uri ce țin de telefoane și tablete. Produsele se schimbă permanent, modelele fiind întotdeauna în pas cu tendințele și necesitățile clienților noștri.

Calitatea serviciilor oferite se ridica la standardele impuse de brand, clientul primind consultanță în orice moment dar și servicii suplimentare cum ar fi aplicarea foliilor de protecție, personalizarea huselor și carcaselor, etc.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii