Cauta:
in

Body Time Sibiu

Categorii: Sali fitness
Adresa: Calea Dumbravii, Nr. 74, Sibiu, Hipodrom
Telefon: 0741 56 34 27
Web: http://www.body-time.ro

Descriere

Nou in Sibiu!!! Vreti rezultate excelente in cel mai scurt timp posibil?

Slabiti, modelati-va corpul, tonifiati-l in numai 20 de minute pe saptamana! De acum puteţi beneficia şi dumneavoastra de acest nou concept de fitness originar din Germania! Cel mai nou concept din Europa cu un sucess foarte mare in domeniul sportiv! Acesta reprezinta viitorul oricarei sali de fitness. La Body Time va oferim toate informatiile, precum si reteta perfecta pentru sucess. Rezultatele acestea extraordinare le aduce antrenamentul ce combina miscarea cu electrostimularea. Combinatia din antrenamentul acesta, asociata cu o alimentatie potrivita, suplimente nutritive si energizante este reteta noastra care aduce rezultate 100 %.

Daca vreti sa aflati mai multe si sa faceti mai mult pentru corpul dumneavoastra, veniti acum la Body Time si aflati toate detaliile! Noi va asiguram o reteta completa, de la A la Z ,si garantam ca nu va fi o pierdere de timp.

Noi ne ocupam de fiecare client in mod individual si facem un antrenament one-to-one. Noi ne punem timpul la dispozitie pentru sucessul si scopurile dumneavoastra si realizam tot ceea ce va doriti in cel mai scurt timp, fara a pierde vremea ca la sala de sport sau folosind alte metode de slabit care de multe ori nu au sucessul dorit.
Noi ne tinem de cuvant – Vreti sa vedeti daca se tine Conceptul Body Time de promisiuni?

Vă aşteptăm la noi in Sibiu pe Calea Dumbravii Nr. 74!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2018, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii