Cauta:
in

Bebe Boutique

Categorii: Jucarii
Adresa: Str.Brasov 20, bl.OD1, sc.2, ap.78, Bucuresti, Drumul Taberei, Sector 6
Telefon: 0725 918 365
Fax: 021 231 0208
Web: http://www.bebe-boutique.ro/

Descriere

Bebe Boutique vine in intampinarea unui segment de parinti care isi doresc mult mai mult de la copii lor nou veniti pe lume si chiar de la cei mai marisori. Se adreseaza acelor parinti care pun un accent deosebit pe dezvoltarea intelectuala, emotionala si fizica a copiilor inca din primul an de viata.

Proiectul bebe-boutique.ro a pornit de la frustarea noastra de parinti pe care am simtit-o in momentul in care am inceput sa cautam produse care sa ne ajute in demersul nostru de a incepe educatia copilului de foarte devreme, produse din categoria edutainment. Nu numai ca nu gaseam aceste produse a constituit un obstacol dar si faptul ca pe langa scopul educativ, ne doream ca acestea sa contribuie si la asimilarea precoce a limbii Engleze, in paralel cu Romana. Stiam deja ca in SUA exista companii care au dezvoltat astfel de produse si evident, singura alternativa a fost aceea de a comanda direct de la ei.
O alta problema am avut-o atunci cand cautam, de exemplu, pantofiori special conceputi pentru copiii foarte mici (6 luni, 1 an, 2 ani), motiv pentru care am decis sa aducem in tara produsele a doua (deocamdata) companii americane foarte cunoscute peste ocean si ale caror creatii sunt purtate chiar si de copii ale unor vedete.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii