Cauta:
in

Bank Leumi

Categorii: Banci
Adresa: Bulevardul Unirii 25, București, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centru
Telefon: 031 401 6383
Web: http://www.leumi.ro/leumi-ro/pj_despre_sucursale.html

Descriere

Grupul Leumi, lider financiar in Israel (cu o cota de piata de aproximativ 30%), opereaza prin intermediul a 274 de sucursale in Israel si a 52 de sucursale si birouri situate in 15 tari din intreaga lume. Bank Leumi a fost deschisa in Romania in anul 2006.

Rezultatele obtinute intr-un timp scurt de la intrarea pe piata din Romania ne incurajeaza sa continuam eforturile realizate pe plan international de Grupul Leumi, in sensul de a contura o banca moderna, cu servicii premium. Imaginea noastra in lume reflecta strategia solida, de durata, care a stat la baza eforturilor noastre de-a lungul timpului, iar acest lucru ne provoaca in permanenta sa ne dezvoltam si sa ne respectam angajamentele fata de clienti.

Valorile in care credem - integritate, respect, excelenta - sunt cele care ne recomanda ca fiind o banca aproape de clientii sai. Acestea stau la baza unui mediu de lucru care raspunde asteptarilor partenerilor nostri.

Experienta globala si cunoasterea pietelor locale, serviciile bancare si financiare premium intr-un singur grup si peste 100 de ani de experienta bancara mondiala dovedita, fac din Bank Leumi banca aleasa de clienti peste tot in lume.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii