Cauta:
in

Autograf

Categorii:
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 735000215

Descriere

Branduri de prestigiu destinate spațiului de lucru, produse unice în România și cele mai moderne rechizite şi accesorii pentru şcoală – acestea sunt caracteristicile Autograf, cea mai prestigioasă rețea de magazine de papetărie din România.

Autograf este un spațiu deosebit în care papetăria de prestigiu întâlnește consultanța profesională. Un loc în care poți experimenta produsul și poți alege ceea ce ți se potrivește. De la articole de papetărie și birotică, la instrumente de scris, jucării educative și cadouri de business, totul exprimă profesionalism și cea mai înaltă calitate. Autograf este un spațiu dedicat omului de business, care apreciază produsele exclusiviste, un spațiu dedicat părinților care doresc să-i ofere copilului școlar rechizite de calitate, un spațiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate si rafinate, care dorește să-i surprindă pe cei apropiați oferindu-le cadouri de apreciat.
Brand-uri: Diplomat, Faber-Castell, Oxford, Leitz, Esselte, Nikidom, Schneider, Penac, Molin, Data Flash, Artline, Pilot, i-stay, Zipit, Canson, Alpino, Optima, Westcott.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii