Cauta:
in

Auchan

Categorii: Hypermarketuri
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 374124195

Descriere

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7500 mp, hipermarketul Auchan Cotroceni propune o gamă completă cu peste 55.000 de produse alimentare și nealimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare, într-un magazin modern, colorat, luminos și primitor. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Cotroceni a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

Auchan Cotroceni a extins gamele alimentare, adaugând o serie de produse românești și internaționale premium, mai multe specialități și delicatese, produse bio și pentru alimentație sănătoasă și a creat mini-universuri speciale pentru a răspunde cât mai bine nevoilor tuturor clienților. În domeniul nealimentar, Auchan Cotroceni a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universul destinat amenajării și echipării locuinței, dar și zonele destinate întreținerii acesteia, petrecerii timpului liber și altele.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii