Cauta:
in

Asigurare pentru bicicleta

Categorii:
Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 19, Bucuresti, Militari, Sector 6

Descriere

Ce-ti place mai mult: vara sau iarna?

E o intrebare simpla, ai fi tentat sa spui. Cui nu-i place vara? Zilele lungi cu vreme frumoasa sunt numai bune sa pedalezi prin oras sau spre noi destinatii. Te-ai gandit, insa, cat de mult ii place vara bicicletei tale? Din nefericire, in lunile calduroase au loc cele mai multe furturi de biciclete, conform Marelui Studiu al Bicicletelor Furate :) Petrece o vara fara griji cu un singur drum la cora! Te asteptam la Punctul de beneficii cora sa iei polita Otto Velo, care iti asigura bicicleta oriunde si oricand. Doar la cora cumperi bicicleta asigurata!

Romania Hypermarche SA inregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ-400628 ca Asistent in Brokeraj al Otto Broker de Asigurare S.R.L., numar inregistrare Registrul Brokerilor: RBK-001.
Ce trebuie sa stii despre asigurarea de biciclete?

Presupune un efort minim din partea ta, intrucat nu trebuie sa faci tu dovada furtului. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la cea mai apropiata sectie de Politie, sa declari furtul si sa ne anunti in termen de 2 zile pentru a te asista si a te ajuta cu dosarul de dauna. Nu numai ca este simplu, dar este si rapid! Primesti 80% din valoarea asigurata in maxim 14 zile calendaristice si esti din nou pe 2 roti.

Asigurarea te acopera in spatii publice, in spatii inchise, precum locuinta, garajul, scara de bloc, balconul, etc. sau chiar pe suportul de masina. Asta nu e tot! esti asigurat chiar daca furtul are loc in timp ce bicicleta era montata pe suportul de masina, prevazut cu incuietoare. Polita de asigurare se incheie pe o perioada de un an de zile si este valabila pe teritoriul Romaniei.

Ca sa fii acoperit, trebuie sa tii cont de urmatoarele. In spatiile publice, bicicleta trebuie legata cu un antifurt functional care sa cuprinda cadrul, roata din spate si un obiect fix. In spatii inchise, roata din spate si cadrul trebuie legate cu antifurt, iar pe suportul de masina trebuie prevazut cu incuietoare sau sistem antifurt. Poti asigura orice bicicleta care are o valoare de pana in 7.000 RON cu o vechime de maxim un an de zile sau orice bicicleta de pana la 6 ani cu o valoare de pana la 4.500 RON.

Despăgubire rapidă!
Cumpără-ți o asigurare unică în România și bucură-te de bicicleta ta în siguranță. În caz de furt sau tâlhărie, vei obține despăgubirea fără bătăi de cap.

Procedura este foarte simplă:
-declari furtul la Poliție
-anunți asiguratorul
-completezi cererea de despăgubire.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii