Cauta:
in

Arena Mall Bacau

Categorii: Malluri
Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 28, Bacau
Telefon: 0234.206.370
Fax: 0234.206.371
Web: http://www.arenamall.ro/

Descriere

Arena Mall este unul dintre cele mai ambitioase proiecte realizate in Bacau, cu o suprafata de 43.000 mp, dezvoltand un Centru Comercial cu o arhitectura unica.
Aflat la 3 minute de centrul orasului, complexul este accesibil atat cu autoturismul cat si prin intermediul mijloacelor de transport in comun.

12 decembrie 2007 a fost ziua in care Arena Mall a revolutionat conceptul de Centru Comercial. Suprafata desfasurata ofera imbinarea potrivita de moda, servicii si distractie pentru cei aproximativ 4 milioane de vizitatori anual.
Proiectul bazat pe 3 zone: parter, etaj 1, etaj 2 este ocupat de 90 de magazine, branduri cu renume national si international: United Colors Of Benetton, Levi’s, Reserved, Motivi, Humanic, Terra Nova, Samsonite, Fox, Benvenuti, Steilmann, Orsay, New Yorker, Jolidon, Kenvelo, Takko, Sprider, Alexandria si multe altele.

Arena Mall se bucura de 900 locuri de parcare, foodcourt ce cuprinde o varietate de restaurante si fast food-uri, locuri de joaca pentru copii, wellness & fitness club, bowling /casino/biliard, Cinema Multiplex ce include un numar de 8 sali ultramoderne, dintre care 4 sali 3D.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii