Cauta:
in

Arel Beauty Salon&Spa

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Impachetari, Ingrijire piele, Masaj , ...
Adresa: B-dul. Magheru, Nr. 9, Bl. Eva, Scara 2, et. 1, Ap. 56 (interfon 05), Bucuresti, Centrul vechi, Universitate, Centru, Sector 3
Telefon: 0767.771.567,0720.133.455
Web: http://www.studioremodelare.ro/

Descriere

Salonul de infrumusetare si remodelare corporala AREL te asteapta intr-un mediu cald, intim cu un personal profesionist pregatit sa-ti ofere cele mai eficiente tratamente de slabit si tehnici de remodelare corporala, cu aparatura moderna si produse profesionale cu ajutorul carora va vom ajuta sa aveti un look impecabil si sa-ti remodelezi silueta.

Oferim clientilor nostrii urmatoarele servicii: tratamente corporale (electrostimulare, impachetari, masaj), manichiura, pedichiura, aplicari unghii acryl, make-up.

Pentru fiecare dintre noi, femeile, principala problema vis-a-vis de aspectul exterior o reprezinta formele pe care le avem. Surplusul de greutate duce bineinteles, la un aspect neingrijit al corpului.

Pentru a evita astfel de neplaceri este obligatoriu sa iei masuri care sa elimine din start aceasta posibilitate. Pe langa produsele de ingrijire corporala, nu trebuie uitate sub nicio forma dietele potrivite fiecarui organism. Daca ai probleme cu greutatea sau cu aspectul pielii, este recomandabil sa apelezi la procedee si produse de remodelare corporala, in cadrul centrului de slabire si infrumusetare AREL. Aici vei fi preluata de un personal calificat si indrumata in vederea urmarii unui tratament eficient pentru rezultate maxime si de durata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii