Cauta:
in

Anouk's Beauty

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete, Ingrijire piele, Masaj
Adresa: Strada Vasile Conta 19 Ap. 1 Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov, Bucuresti, Sector 2, Sector 1, Centru
Telefon: 0766.696.023 ( Mobil ) 0723.321.460 ( Mobil ) 021.310.30.18 ( Fix )
Web: http://www.anouk.ro

Descriere

Ştim cu toatele că frumuseţea vine din interior, că o femeie atrăgătoare are o anumită strălucire interioară care exprimă gradul propriu de feminitate, dar mai ştim că o femeie este cu atât mai frumoasă, cu cât se simte mai bine. Dar pentru a te simţi bine, trebuie să te simţi frumoasă. Mai mult, trebuie să simţi că cei din jur te consideră frumoasă.
Astfel vei căpăta o mare încredere în forţele proprii, calitate fără de care vei rămâne o fiinţă comună care nu exprimă nimic prin ea şi despre ea. Armonia dintre interiorul şi exteriorul tău te va determina să ai un farmec aparte care îi luminează şi îi încântă pe cei din jur.

Dacă nu eşti sigură că fizicul tău ajută la realizarea acestei armonii, salonul de înfrumuseţare “ANOUK’ S BEAUTY” îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi îndeplini cele mai îndrăzneţe idei referitoare la modelarea aspectului tău fizic.

Redefineşte-te în totalitate, redefinindu-ţi conturul cu ajutorul nostru. Într-un cadru intim, înconjurată de un personal calificat şi deosebit de cald, încântată de audiţia unei muzici relaxante, vei realiza cât de importantă eşti, iar rezultatele, care nu vor întârzia să apară după primele şedinţe, te vor ridica atât în ochii proprii, cât şi în ochii celor din jur.

Fă-ţi neîntârziat o programare. Totul depinde de tine! Fii sigură că ai în tine totul pentru a deveni splendidă. Mai ai nevoie doar de ajutorul nostru.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii