Cauta:
in

Alizé Beauty Therapy

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Masaj
Adresa: Bd Iuliu Maniu nr 19, in incinta Cora Lujerului, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 0755.743.174 ; 021.772.00.10
Web: http://www.alize-salon.ro/

Descriere

Alizé Beauty Therapy a luat fiinta din dorinta de a va oferi cele mai bune servicii de infrumusetare, intr-un cadru placut si relaxant.

Pentru a putea raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra in materie de hair styling, personalul nostru a urmat cursurile celebrului stilist Laurent Tourette, Ambasador Oficial L'Oréal Paris, membru fondator al Academiei Haute Coiffure Française.

Stim ca multi dintre dumneavoastra au un program incarcat, de aceea, salonul nostru va asteapta atat in timpul saptamanii, cat si in week-end.

Pareri (1)

  • flori / Joi, 2 Mai 2013, ora 18:02

    absolut nimic

    am fost la acest salon doar de doua ori: odata pentru vopsit, a doua oara pentru epilat, extrem de dezamagita... in primul rand preturile sun extraordinar si nesimtit de mari pentru ce servicii mizere ofera: cand m-am vopsit, i-am cerut o nuanta mai deschisa decat cea a parului meu, nu am primit decat vopsea aplicata pe par.. multumesc, pai asta faceam si eu acasa, mai ales ca am parul scurt, si am platit 200 lei: m-a durut inima; 2. a doua oara, m-am dus din necesitate, aveam nevoie neaparat de epilat: cosmeticiana m-a lasat cu ceara pe picioare, nu m-a epilat corect pentru ca "firele scurte nu se iau !!!!", nu mai zic de faptul ca masa/ patul pe care am stat arata ca un pat nefacut dupa ce unii au facut sex: sifonat si cu par pubian pe el, podeaua extrem de jegoasa, cu ceara si par pe jos, mi s-a intors efectiv stomacul pe dor: 75 lei epilat lung, brate si pensat... nu mai zic de faptul ca sunt TOTAL neprofi, in timp ce eram la cosmetica toti cei de acolo radeau intr-un mod foarte zgomotos; m-am perindat pe la muulte saloane, si de cartier si mai pretentioase: nu am vazut atata prostie, nesimtire, mizerie si tupeu...

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii