Cauta:
in

Agentia de Turism Dante Travel

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Str. Fainari nr. 43, Bucuresti, Obor, Sector 2
Telefon: 0744 - 305 610
Fax: +40 21 212 30 12
Web: http://www.dantetravel.ro/

Descriere

Un periplu Dante Travel nu este un voiaj ca toate celelalte. El nu cunoaste nici neplacerile turismului in masa, nici viata nocturna agitata a marilor centre la moda. Dimpotriva, el va permite sa descoperiti regiuni magnifice din Alpii elvetieni, austrieci si italieni si in acelasi timp sa regasiti placerea calatoriei cu trenul.

O combinatie unica de trenuri alpine – Transalpin, Wilhelm Tell Express, Bernina Express, Glacier Express, Golden Pass, Mont Blanc Express – va vor purta printer virfuri semete si ghetari vesnici, asezari rustice ce poarta amprenta simplicitatii si convivialitatii, lacuri glaciare si...palmieri, Marea Mediterana si Marea Adriatica.

De pe virfurile Eiger si Matterhorn pana la Rimini pe coasta Adriaticii, din satele tiroleze si pina la lacurile Garda, Maggiore si Leman, de la München la San Remo, de la Viena si Salzburg si pina pe Costa Brava, Costa Maresme si Costa Dorada pe malul Mediteranei in Spania, vacantele noastre va vor oferi experiente de viata profunde de care va veti aminti cu bucurie peste ani si ani.

Toate traseele propuse, hotelurile si rezidentele de vacanta selectate au fost studiate in detaliu. Nimic nu afost lasat la voia intimplarii, toate serviciile fiind supuse unui sever control de calitate.

Daca doriti sa petreceti cele mai frumoase zile ale anului intr-un cadru natural linistit, in armonie cu natura cu natura si inconjurati de oameni adevarati, atunci DANTE TRAVEL este exact ceea ce va trebuie !

Noi va dorim succes in alegerea vacantei potrivite si suntem fericiti sa va putem rerzerva un loc la ’’Spectacolul Alpilor.’’

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii