Cauta:
in

Agentia de Turism All Tur

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Bulevardul Carol I, nr. 50, Bucuresti, Centru, Sector 2
Telefon: 0040-21-310.12.76, 310.12.77
Fax: 0040-21-310.12.78
Web: http://www.alltur.ro/

Descriere

Te-ai saturat de munca si vrei sa-ti iei vacanta? Ca sa fii sigur ca totul va merge bine, trebuie sa ai agentia ta de turism!

* Din februarie 2003, All Tur, agentie de turism turoperatoare si membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) este agentia ta.
* De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. Alltur o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.
* Este normal sa fii bine informat asupra locului in care vei sta, despre locurile pe care o sa le vezi, asupra modului in care te poti distra, asupra modalitatilor de transport, asupra ofertei bucatariei locale si in plus trebuie sa ai o idee corecta despre tarife.
* Poate vrei sa mergi pe cont propriu sau in grup, in Romania sau in strainatate, cu avionul sau nu, poate vrei sa stai la un hotel de 5 stele sau te duci in camping, poate vrei sa iei masa in restaurante luxoase ori in fast-food-uri, poate vrei doar sa te odihnesti sau iti place viata activa de noapte, sau poate vrei sa-ti inchiriezi o masina. Poate iti plac sporturile nautice sau sa fotografiezi, sa vanezi sau sa pescuiesti. Sau vrei doar sa-ti petreci un week-end reconfortant departe de birou. Ori pur si simplu nu stii ce ti-ar placea mai mult. All Tur iti da solutii.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii