Cauta:
in

Agentia de Turism Adria Travel

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Bd. Carol I, Nr. 76, Bl. 76, Sc.1,Ap.1, Parter, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 021 312 7616
Web: http://ro-ro.facebook.com/adriatravel.ro

Descriere

Adria Travel este o companie de calatorii si turism cu servicii complete.

Reputatia noastra pentru serviciile de calitate oferite este intarita pe zi ce trece. De la inceputul infiintarii, in 2001, ne straduim sa facem turism de calitate, simplu, fara riscuri pentru dumneavoastra, clientii nostri, dar, in acelasi timp, distractiv si educativ.

Primul nostru scop este ca toti dintre dumnevoastra sa fiti pe deplin satisfacuti atat de serviciile noastre, cat si de locurile ce le vizitati impreuna cu noi, deoarece noi credem cu convingere ca putem oferi fiecaruia exact lucrurile potrivite.

Suntem o agentie de tursim care servim calatori. Am accentuat calatori, deoarece credem ca exista o deosebire intre calatori si turisti. Turistii doar trec prin diverse locuri, fac cateva lucruri de distractie superficiala si ... pleaca... Calatorii in schimb, ajung si ei in acele locuri, dar fac totul intr-un mod total diferit... Calatorii simt locurile prin care trec, se opresc si respira aerul acelui loc, ating cultura si obiceiurile localnicilor pe care-i viziteaza. Sunt exploratori fara exagerare. Ei invata ceva din calatoria respectiva, poate ceva fundamental, despre viata, despre lume, poate chiar si despre ei insisi.

Toate acestea sunt posibile pentru fiecare dintre dumneavoastra, si ele chiar se intampla de cativa ani buni, timp in care ne-am perfectionat in a oferi calatorilor nostri maximul de castig din calatoriile ce le fac.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii