Cauta:
in

Academia AIKISEISHIN RYU

Categorii: Cluburi sportive
Adresa: str. Solca nr. 3A, Bucuresti, Sector 5
Telefon: 0722-588010
Web: http://www.aikiseishin.ro

Descriere

Dojo de arte martiale, 245 mp in folosinta exclusiva a Academiei Aikiseishin,
- Curs AM.abilități dedicat copiilor între 5-6 ani pentru însușirea abilităților fundamentale necesare artelor marțiale.
- Curs Aikido Kids pentru Micii Samurai: grupă de Aikido (intermediari și avansați) pentru copii cu vârste între 7 și 13 ani.
- Curs Jujutsu - adica BJJ și Judo făcute împreună. Fiecare excelează în anumite zone (BJJ-ul la sol și Judo în picioare). Combinate, ele se completează armonios, devenind deosebit de eficiente în autoapărare. Există grupe atât pentru copii, cât și pentru adulți.
- Curs de Aikido - O artă marțială pacifistă, eminamente non-violentă, având ca scop autocunoașterea, perfecționarea continuă, armonia între minte și corp, precum și între tine și ceea ce te înconjoară, Cursul este dedicat adulților și adolescenților de 14+ ani.
- Module speciale (tematice) concepute să poată fi frecventate de orice practicant (începător, intermediar sau avansat), fiecare modul având o temă și un specific aparte:
>ASR Acrobatics. Ukemi Ryu - Școala căderilor: curs pentru aprofundarea tehnicilor de cădere și a elementelor acrobatice compatibile cu Aikido și Judo. (11+ ani, începători, intermediari și avansați).
>ASR Combatives. Buki Ryu - Școala Armelor: curs dedicat practicanților de arte marțiale (în special Aikido, 11+ ani), în care se studiază bastonul, cuțitul și sabia japoneză (katana).
>Autoapărare la feminin. Curs de autoapărare dedicat doamnelor și domnișoarelor (14+ ani), dezvoltat special pentru femeile care doresc să devină mai independente și mai sigure pe ele. Durată fixă.
>ASR Special - Sportul schimbă vieți
Program pentru incluziunea socială prin sport a copiilor cu autism, probleme psiho-motorice și alte dizabilități (în parteneriat cu ”Asociația pentru Andrei”).
Dotarea dojo-ului include vestiare pentru femei și bărbați, grupuri sanitare, dușuri, precum și elemente de ventilație și climatizare specifice (pentru vară și iarnă), automatizări de ultimă oră pentru confortul sporit al cursanților și pentru menținerea unei igiene perfecte: lumina și ventilația sunt acționate automat cu senzor de mișcare, pe lavoare sunt instalate baterii cu senzor de prezență (pentru pornirea și oprirea automată a apei), dozatoare automate de săpun, uscătoare de mâini, etc. În sala de antrenamente, echipamentele sportive (perne, saci de box, palete, conuri, alte accesorii specifice) sunt toate noi și suficient de multe pentru a satisface pe deplin nevoile din cadrul antrenamentelor, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii