Cauta:
in

Abel's Wine Bar

Categorii: Mini-market
Adresa: Str. Pictor Nicolae Tonitza, nr. 10 (Centrul Vechi), Bucuresti, Bucuresti, Unirii, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: +40371.033.643
Web: http://www.abelswinebar.ro

Descriere

Wine bar-urile au aparut in Romania relativ recent. In acest moment in Capitala functioneaza mai putin de sase localuri din aceasta categorie. Un wine bar se adreseaza iubitorilor de vin de calitate aflati in cautarea unui spatiu de socializare in cadrul caruia sa poata degusta o varietate foarte ampla de sortimente aduse din toata lumea.

Intr-un wine bar putem gasi un mod inedit de a cunoaste lumea prin intermediul vinului. Noi dorim chiar sa propunem clientilor Abel’s Wine Bar sa descopere aici un farmec aparte al Romaniei, pregatind in acest sens o selectie foarte ampla de vinuri autohtone de cea mai buna calitate. Conceptul de Wine Bar a luat nastere peste Ocean, in SUA, dar a devenit in scurt timp foarte popular in intreaga lume. Noi am mizat pe un model de local inspirat din amenajarile americane, dorim sa venim in intampinarea unei categorii ample de clienti dornici de experiente diferite. Clientii din Centrul Vechi isi doresc mai mult decat simpla socializare. Ei sunt in cautarea unor experiente memorabile. Pentru multi dintre noi vinul ofera astfel de momente greu de uitat.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii