Dell te invită la evenimentul PowerStore and Unity XT Metro Node

Vineri, 5 Martie 2021, Sursa: Club IT&C

Datele joacă un rol din ce în ce mai important în activitatea companiilor, iar o întrerupere chiar și de câteva secunde a aplicațiilor poate provoacă daune sau pierderi majore.

Avem o veste bună. Există o soluție prin care poți avea 0 întreruperi garantat, indiferent de situație.

Vrei sa afli mai multe?

Te invităm la evenimentul PowerStore and Unity XT Metro Node, pe 9 martie, de la ora 11:00, pentru a afla de la Radu Isaia (Storage, Platforms and Solution Sales) & Cristian Mihail Stan (Senior System Engineer) cum poți avea acces, în orice situație neprevăzută, la datele si aplicațiile tale: zero RTO, zero RPO, zero downtime. Cu soluția Dell Technologies Metro Node pentru PowerStore si Unity XT, datele și aplicațiile sunt tot timpul disponibile. Folosind două sisteme de stocare PowerStore sau Unity XT (sau un PowerStore si un Unity XT), situate în Centre de Date diferite, datele sunt sincronizate continuu între cele două sisteme de stocare, folosind funcționalitatea Metro Node, și sunt accesibile read /write în ambele Centre de Date (în mod activ/ activ).

Ceea ce vei afla este că indiferent ce se întâmplă cu serverele, rețeaua sau sistemul de stocare dintr-un Data Center, datele și aplicațiile tale sunt în continuare disponibile, fără întreruperi, pierderi de date sau intervenții manuale, din cel de-al doilea Data Center.

Astfel, afacerea ta poate merge înainte, fără întrerupere, chiar și în cazul unui eveniment grav care afectează unul dintre Centrele de Date.

Pune-ți în calendar acum evenimentul PowerStore and Unity XT Metro Node și ne vedem le 9 martie de la ora 11.

Radu Isaia, Sales Specialist in Storage, Platforms and Solutions la Dell Technologies, este un consultant cu experiență în soluții de centre de date, care lucrează în proiecte de mari dimensiuni de stocare și date, cu tehnologii precum stocarea primară, stocarea datelor nestructurate, virtualizarea și infrastructura hiper-convergentă. (HCI), protecția datelor, recuperarea în caz de dezastru și continuitatea afacerii și servicii cloud.

Este absolvent al „Universității Politehnica din București” și 18 ani de experiență în domeniul soluțiilor de depozitare și centre de date.

Cu peste 20 de ani de experienta in IT, Securitate si Continuitate, Claudiu Constantinescu gestioneaza proiecte legate de managementul riscului in securitatea informatiei si continuitatea afacerii. El a condus și a participat la proiecte legate de implementari de sisteme si procese de securitatea informatiei si continuitatea afacerii din diverse perspective: ca manager de proiect, consultant, owner de business și tester al sistemelor de securitate. Claudiu are o experiență vastă în domeniile consultanței și auditului, in toate zonele și o bună înțelegere a sistemelor de guvernanță din piața corporativă locală.

Din experiența bogată de peste 18 ani în IT a lui Cristian Stan, 15 a activat în zona de consultanță tehnică, iar acest lucru i-a aratăt exact care este dinamica din spatele unui datacenter, cum sisteme infomatice integrate pot aduce un plus de valoare proceselor digitale. Experiența lui Cristian în project management pentru sisteme infomatice integrate, infrastructură de datacenter, platforme de virtulizare și automatizare a serviciilor de datacenter plus poziția de team leader pentru 3 echipe de presales i-au oferit insight-uri pe care este gata să ți le ofere, mai departe, în cadrul evenimentului PowerStore and Unity XT metro node.

Înregistrați-vă acum

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii