Cauta:
in

Zaraza Bar & Restaurant

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Str. Covaci, nr. 6-8 (Intrarea Soarelui), Bucuresti, Bucuresti, Unirii, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 021.313.14.22; 0766.427.302
Web: http://www.zarazabar.ro

Descriere

Intr-un stil contemporan si interbelic, legendarul restaurant Zaraza va invita sa va delectati cu cele mai savuroase si gustoase preparate traditional romanesti si sa va delectati din cele mai rafinate si alese vinuri.

Locatie exclusivita , care ofera ospetiilor sai mese rafinate, intr –un cadru elegant si clasic, incarcat de istorie si povesti de dragoste.

Aici veti petrece momente memorabile, intr-o ambianta distinsa, romantica si plina de farmec, cu muzica lounge, seri cu piano live, petreceri tematice inedite si multe altele.

Decoruri interbelice, serviciul de calitate, mancare desavarsita, atmosfera primitoare, cu toate acestea va rasfata frumoasa Zaraza.

Un restaurant de exceptie, pe care il veti considera un loc de suflet, in care atmosfera este creeata de oaspetii nostri, oameni frumosi si cu bun gust, care au ceva de impartasit din povestiilor lor de dragoste si viata, in detalii si trairi , pe care ni le imprima in restaurant si ne fac locatia mai frumoasa , iar pentru asta le multumim !

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii