Cauta:
in

Yves Rocher

Categorii: Ingrijire piele, Magazine cosmetice
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 214481635

Descriere

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale®-peste 50 de ani de pasiune, inspirație și dragoste… pentru natură.

Yves Rocher reinventează frumusețea, cu o atenție deosebită față de natură și față de femeile din lumea întreagă. De peste 50 de ani, Yves Rocher este alături de fiecare femeie, pentru fiecare dorință de frumusețe.

În calitate de cultivator, producător și distribuitor, Yves Rocher este singura marcă de produse cosmetice care a ales să se implice în fiecare etapă a activității desfășurate: cultivarea și cercetarea științifică a plantelor, dezvoltarea de ingrediente inovative, formularea, alegerea cu atenție a furnizorilor de materii prime și servicii, producția, ambalarea, transportul și distribuția la nivel global. Prin această abordare unică, marca Yves Rocher reduce impactul asupra mediului înconjurător, oferind în același timp produse cosmetice de calitate la prețuri accesibile.

Marca Yves Rocher s-a ghidat întotdeauna după convingerea că toate femeile au dreptul la frumusețe.

Fiecare femeie este diferită, fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Iar peste 30 de milioane la nivel mondial au încredere în marca Yves Rocher.

«Fiecare clientă este o regină și trebuie considerată că atare» – Domnul Yves Rocher
Descoperiți în magazinele Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, parfumuri cu arome seducătoare, machiaj cu texturi și culori irezistibile. Iar pe tot parcursul anului, beneficiați de consiliere profesională, oferte promoționale personalizate, prețuri accesibile, cadouri și surprize.

Deschideți gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher și beneficiați de oferte speciale în magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri excepționale la produsele preferate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii