Cauta:
in

Yellow Place

Categorii: Locuri de joaca
Adresa: Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr. 7 A, Bucuresti, Vitan, Sector 4
Telefon: 0726 113 837
Web: http://www.loc-de-joaca.ro

Descriere

Va asteptam cu drag la Yellow Place – loc de joaca si petreceri pentru copii in mall-ul Vitantis Bucuresti. Am pregatit cu dragoste si grija o lume magica in care copiii, de la bebelusi de 6 luni pina la voinici de 12 ani, se vor juca intr-un mediu sigur cu jucarii potrivite fiecarei virste, sub atenta noastra indrumare.

Zona prichindeilor este mare, are piscină cu bile, tobogan, plusuri, jocuri de constructie, jucarii potrivite vârstei si nevoilor copiilor între 6 luni si 3 ani. Cei mai mari au la dispozitie o structura modulara pe 2 nivele, saltea gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, papusi, masini de curse, playstations, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.

Organizam petreceri cu ocazia aniversării zilei de nastere sau zilei onomastice, spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum si cursuri si ateliere de lucru.

In zona dedicata activitatilor creative am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde gazduim seri de citit povesti, pictam, desenam si ne distram.

Pentru cei mai mici dintre pitici, care nu merg înca la grădinita, există programul Before kindergarten. Asta înseamnă că în fiecare dimineata de luni până vineri, de la 10 la 12 ne adunam sa citim povesti, sa desenam, sa cântam si evident, sa ne jucam.

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.

O oră de joaca costă 10 lei în timpul săptămânii si 12 lei în weekend si de sărbători. Pe baza cardului de fidelitate se acorda un discount de 10% (la 9 ore platite a 10-a este gratuit).

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii