Cauta:
in

Stratula Mocanu & Asociatii

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: Str. Louis Pasteur 39, Bucuresti, Cotroceni, Sector 5
Telefon: +4 021 21 11 653; +4 021 21 11 654; +4 021 21 11 655
Fax: +4 021 21 11 656
Web: http://www.stratula.com/

Descriere

Strătulă Mocanu & Asociaţii este o firmă de avocatură din România ce s-a dezvoltat în foarte scurt timp de la înfiinţate, cu o dedicare ferma către valorile etice şi o practică semnificativă în domeniul dreptului afacerilor, care se concentrează pe un spectru larg de aspecte juridice din acest domeniu.

Prin asigurarea unei asistenţe juridice de înaltă calitate într-o mare diversitate de probleme juridice, firma noastră a dobandit, de la momentul înfiinţării sale în Septembrie 2006, un portofoliu respectabil de clienţi, atât locali cât şi internaţionali, câştigând astfel reputaţia pe care au dorit-o partenerii sai fondatori, cand au stabilit credo-ul profesional al “creării unei diferenţe”.

Avocaţii noştri au dezvoltat în timp o abordare juridica sofisticată, din perspectiva business-ului servit, punând un accent clar pe finalităţile economice ale clienţilor. Toate acestea au devenit posibile ca urmare a dobândirii unei profunde înţelegeri a afacerilor clienţilor noştri şi a particularităţilor industriilor lor în general, care ne permit să le oferim sfaturi juridice strategice, într-un mod eficient, de încredere şi discret.

Datorită experienţei dobândite în legătură cu mediul de afaceri internaţional, firma noastră poate oferi asistenţă juridica în două limbi străine: engleză şi franceză.

Abilităţile profesionale ale partenerilor noştri sunt împărtăşite şi susţinute de o echipă formată din avocaţi colaboratori ce au dobândit cunoştinţe teoretice şi practice profunde, sofisticate, în concordanţă cu angajamentul firmei noastre de a oferi serviciile integrate de primă clasă la care ne-am angajat când am infiintat SM&A. Structura firmei şi implicarea directă a avocaţilor parteneri reprezintă atribute cheie în asigurarea responsabilităţii şi a coordonării perfecte a fiecărui proiect încredinţat.

Toate aceste abilităţi sunt, de altfel, pârghiile ce ne permit să rămânem fideli unui alt credo profesional care ne guvernează activitatea, acela de a stabili standardele.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii