Cauta:
in

Skin Club

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Strada Ion C. Bratianu 20-21(in rond Filarmonica), Iasi

Descriere

Clubul Skin s-a lansat in Iasi odata cu petrecerea "Hawalleu", petrecerea de lansare "Radio Guerrilla" Iasi. Au urmat mai apoi vizita artistei Nadia Ali, un show live de 40 minute, si a unor nume ca: Dax, Dj Carlos, Marika care au contribuit la renumele clubului si au deschis lista unor petreceri care ne vor ramane in minte.
Fara prea multa publicitate clubul s-a ridicat usor la standarde inalte, clienti cu pretentii, prin party-uri mondene, amenajare deosebita, creativa, servicii ireprosabile si localizare centrala.
Vibe-urile sunt asigurate atat de invitati cat si de Dj-ul rezident.
Prea luminat pentru un club, o lumina puternica ce vine din spatele barului, pentru a scoate in evidenta "licorile ametitoare", dar care intimideaza, un spatiu stramt pentru un club, dar bine aerisit datorita tavanului inalt si sistemului de ventilatie potrivit, lipsa unui ring de dans sunt cateva din dezavantajele clubului, care pot fi usor transformate in atu-uri daca stam si ne gandim ca un club cu un spatiu restrans aduna usor o multime considerabila pentru a crea o atmosfera. Daca la acest public se adauga muzica buna, cateva cocktailuri si energizante petrecerea e usor garantata.
Skin e amenajat cu canapele albe, doua plasme deasupra barului, scari transparente ce duc la al doilea nivel de distractie, ceva mai intim. Doua culori, albul si negrul dau senzatia de ordine, eleganta si rafinament. Frumos amenajat si cochet clubul respira o atmosfera aristocratica.
Clientela formata din "lumea buna" a Iasului creeaza o atmosfera mai degraba de cocktail select decat de petrecere incendiara.
Energizantele se beau ca pe apa iar wiskey-ul si cocktailurile sunt frecvent cautate la bar.
Skin te cucereste prin petreceri reusite, dese si intense, seri de neuitat, muzica ce te deconecteaza de realitate.
Mirosurile de "oameni cu bani" sunt insa nelipsite si ma refer la cei care fumeaza nestingheriti, lenesi dintr-un trabuc, pentru a-si eticheta statutul social, nepasandu-le catusi de putin de mirosul foarte neplacut pentru cei din jur.
De la ora 18 bauturile fine, cafeaua aromata se adauga la o odihna binemeritata, data de confortul canapelelor, muzica placuta si servirea amabila.
Skin e un club extrem de sexy prin prezentele diafane dar totodata destul de costisitor. Cert e ca un student cu un venit mediu si fara o atitudine potrivita s-ar putea simti intimidat si sa se integreze mai greu in peisaj.
Rezervarile, chiar in cursul saptamanii, in serile cu evenimente si mai ales vinerea si sambata sunt un "must".

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii