Cauta:
in

Restaurat Phenicie

Categorii: Restaurante libaneze
Adresa: Str. Lascar Catargi nr. 16, Iasi
Telefon: 0232 / 222.239
Web: http://www.phenicie.ro/

Descriere

Restaurant Phenicie te asteapta, pregatit sa te introduca în lumea misterioasa a Orientului. Phenicie se afla lânga restaurantul Oscar, pe strada Lascar Catargi, nr. 16, Copou, si va pune la dispozitie o sala de mese la parter, o terasa si o cafenea la etaj.
Restaurantul Phenicie si personalul sau va pune la dispozitie si toate facilitatile pentru a organiza mese festive cu diverse ocazii.

Pareri (1)

  • oana m-deyane23 / Duminica, 13 Februarie 2011, ora 14:03

    BRAVO, baieti! !!!!!!!!!!!!!! Cu dansatoarele noi, atmosfera este chiar... complet orientala! :-) "Libanezul", cum il dezmierdam noi, fidelii clienti, este cu adevarat primitor! Este locul in care eu chiar ma simt in siguranta! Nu s-a intamplat niciodata vreun eveniment negativ (batai, certuri, etc.)! Si restaurantul e frumos aranjat; mancarea e delicioasa, iar personalul respectuos si comunicativ! Dar eu si prietenii mei preferam cafeneaua de la etaj care e speciala pt. noi, mai ales vinerea si sambata cand sunt petrecerile arabesti cu dans si multa voie buna! Preturile chiar sunt o.k.! Iar faptul ca deja ne cunoastem cu totii... ne face sa ne simtim ca o gasca maaaaaaaaaaare!!!! Va asteptam cu drag sa fim tot mai multi pt. ca unde sunt mai multi... DISTRACTIA CRESTE!!!! P.S.1 De la mine doar ganduri bune pt. voi pt. ca v-am urmarit evolutia in timp si e bine! P.S.2 Sa ramaneti la fel, adica pe sufletelul meu si…al nostru!

    Nu am decat cuvinte de lauda!!!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii