Cauta:
in

Restaurant Winestone (Hotel Mercure - fostul Symphony)

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: 17A George Enescu Street, Bucuresti, Romana, Centru, Sector 1
Telefon: 037.242.60.00
Fax: (+40)37/2426001
Web: http://www.mercure.com/gb/hotel-9680-mercure-bucharest-city-center/restaurant.shtml

Descriere

Un restaurant cuminte de hotel

Restaurantul se numeste acum Winestone, o schimbare pe care am prevazut-o cumva cand am scris despre acest loc. (iunie 2015)

Restaurantul hotelului Mercure, recent inaugurat in zona Pietei Amzei, se numeste Symphony, la fel cu cel al unui alt Symphony de pe Eminescu, tot recent inaugurat si acela, si nu stiu daca vor ajunge la o disputa asupra numelui.

Restaurantul Symphony de la Mercure ocupa, de fapt, holul hotelului, un spatiu deschis destul de larg. E o cladire noua, construita de la zero, au deschis in noiembrie 2014, insa inaugurarea oficiala a fost facuta cu putin timp in urma. E o constructie moderna, beton, otel si sticla, ingredientele obisnuite. E luminos, aerisit, frumos amenajat, minimalist si destul de elegant. Urmeaza sa deschida si o terasa, probabil ca va fi si mai placut acolo.

Meniul e destul de neutru la Symphony, bucatarie internationala, felurile deja ajunse obisnuite. Mancarea e corecta, insa nimic special. Probabil sunt inca intr-o perioada de tatonari, e posibil sa incerce diferite formule, sper sa gaseasca ceva mai original, fiindca altfel nu prea vad cum s-ar umple restaurantul, mai ales ca preturile sunt destul de mari. Asta presupunand ca-i intereseaza sa-l aiba plin.

Serviciul a fost foarte bun, clienti nu prea, insa nu de mirare pentru un local deschis de curand.

Putine hoteluri indraznesc sa incerce un concept culinar mai deosebit in restaurantele lor, ceva despre care sa iti aduci aminte si la o zi dupa ce ai mancat acolo. Sa vedem daca Mercure va face pasul cu Symphony al sau... (GB - aprilie 2015)

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii