Cauta:
in

Restaurant Pekin

Categorii: Restaurante chinezesti
Adresa: Calea Victoriei, nr. 16-20, pasaj Villa Cross, Bucuresti, Sector 5, Universitate, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 021.310.31.60, 0723.233.169
Web: http://www.pekin.ro

Descriere

Restaurantul Pekin a fost înfiinţat în 1992 şi se clasează printre cele mai vechi si mai apreciate restaurante chinezesti din Bucuresti. Faptul că ne-am menţinut până acum este o dovadă clară a calităţii produselor şi a serviciilor. Situat în centrul istoric, în pasajul Villa Cross, restaurantul nostru are o capacitate de 30 de locuri, spatiu pentru nefumători, aer condiţionat şi masă de afaceri. Dacă doriţi să gustati cele mai delicioase feluri de mâncare din China, ati ajuns la locul potrivit.

Cu un decor care vă va trimite în China antică, restaurantul nostru vă oferă o atmosferă intimă, cele mai delicioase feluri de mâncare chinezească şi desigur un serviciu impecabil. Dacă nu aţi încercat până acum bucătăria chinezească vă sugerăm să începeţi cu noi. Dacă sunteţi fani ai acestei bucătării, va sfătuim să treceti pragul nostru, nu veti regreta.

Suntem la dispoziţia dumneavoastră în fiecare zi de la 11:00 până la ultimul client. Vă oferim livrare la domiciliu (mai multe detalii pe pagina de comenzi).

Vă dorim POFTĂ BUNĂ!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii