Cauta:
in

Restaurant Edessa

Categorii: Restaurante turcesti
Adresa: SOS. COLENTINA NR. 281, BUCURESTI, Bucuresti, Colentina, Sector 2
Telefon: 021.655.41.87; 0723.656.325
Web: http://www.edessa63.ro

Descriere

In anul 1998 Kaya Mahmut a venit in Romania ca si turist, iar odata ajuns aici, acesta s-a indragostit de tara noastra, de frumusetea locurilor dar si de oamenii de aici, ajungand sa isi puna bazele unei familii si sa profite de bucuriile vietii.

Mai tarziu, dupa 10 ani de munca la diferite restaurante turcesti din Bucuresti, Kaya Mahmut, din economiile facute a decis sa isi porneasca o afacere in Soseaua Colentina din Bucuresti cu 3 mese si 24 de scaune.

Capatand experienta si observand numerosii clienti multumiti de serviciile oferite dar si impins de acestia, Maestrul Mahmut a decis marirea locului de doar 60mp2 de 3 ori, ajung in ziua de azi la 175 de locuri, 1200mp2 si peste 40 de angajati. Maestrul Mahmut a dat astfel nastere unui concept unic in Romania, oferind sutelor de clienti zilnici o mancare delicioasa, cantitativa si proaspata bazata pe retetele bucatariei turcesti. Dar acesta nu se opreste aici, pentru urmatorii ani, Maestrul Mahmut doreste sa puna bazele unei fabricii de productie, sa deschida un restaurant in fiecare sector din Bucuresti si sa dezvolte patiserii, cafenea turceasca, gradina si drive pentru fiecare dintre locatiile restaurantelor sale. Pana atunci, Maestrul Bucutar Mahmut va invita cu deosebita placere sa gustati din preparate traditionale turcesti si sa intrati intr-o lume prietenoasa si relaxanta la adresa din Soseaua Colentina 281.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii