Cauta:
in

Restaurant Contesa

Categorii: Restaurante internationale, Restaurante romanesti
Adresa: Strada Sibiel, nr. 5, sector 4, Bucuresti, Bucuresti, Tineretului, Sector 4
Telefon: 021.331.71.71, 0722.244.214
Fax: 021 330 81 52
Web: http://www.contesa.ro

Descriere

Restaurant Contesa, situat nu departe de centrul orasului Bucuresti, intr-o zona linistita, special aleasa pentru a va oferi momente de ralaxare si buna dispozitie, si-a deschis portile in anul 1993.

Restaurant Contesa este alcatuit din doua saloane renovate recent, care pot asigura un cadru adecvat petrecerii unor momente agreabile si memorabile. Cele doua saloane se pot transforma la nevoie intr-un salon cu o capacitate de aproximativ 100 persoane, dotat cu aer conditionat si ventilatie. Pe timpul verii, restaurant Contesa, va pune la dispozitie terasa cu o capacitate de 40 de locuri.

In decursul timpului aici au fost organizate cu succes mese festive (nunti, botezuri, mese de protocol, petreceri private) sau alte intruniri dorite de organizator.

Restaurant Contesa va ofera atat un meniu zilnic, a-la-carte, cu specific din bucataria romaneasca si internationala, cat si oferte pentru diferitele evenimente din viata dumneavoastra.

Impreuna cu o echipa de profesionisti, cu o traditie de 22 de ani, cu o experienta bogata in organizarea evenimentelor si a momentelor de relaxare, Restaurant Contesa poate fi locul ideal pentru dumneavoastra.

Ospitalitatea noastra, servirea impecabila, ambianta distinsa, intimitatea locului, armonia si bogatia gusturilor imbinate cu traditia bucatariei pot fi cuvintele care descriu

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii