Cauta:
in

Restaurant Coin Vert

Categorii: Restaurante libaneze
Adresa: P-ta Alba Iulia, nr.6, bl.15, sector 3. Bucuresti, Bucuresti, Sector 3
Telefon: +40-21-269.13.92; +40.722.83.33.33
Web: http://www.elbacha.ro/coin-vert.php

Descriere

DELICATESE LIBANEZE

Situat intre est si vest , LIBANUL este o rascruce a drumurilor culinare si culturale . LIBANUL este localizat pe malul cel mai de est al Mediteranei in zona Fertile Crescent unde se spune ca a inceput civilizatia apuseana. Arta culinara a acestui taram stravechi este diversa si ancorata in istorie ; iar influentele orientale cat si cele occidentale in arta culinara sunt vizibile .

Mancarea in Liban este o celebrare a vietii , este proaspata , aromata , diversa si energizanta. Genialitatea ei consta in simplitatea complexa si in faptul ca hrana este atat un produs al pamantului cat si al marii .

Unul din aspectele sociale si de divertisment ale bucatariei libaneze il reprezinta modul in care este servita mancarea, cunoscut sub numele de mezze . Asemanator cu tapas din Spania , mezze este un aranjament de feluri de mancare asezate in fata oaspetilor creand o combinatie de culori , gusturi , texturi si arome ce inspira admiratia . Mezze consta intr-o multitudine de feluri de mancare ca: legume murate , humus si piure de vinete afumate ,fructe de mare marinate la gratar ,frigarui din carne si o varietate de salate gatite dau proaspete , prezentate sub forma de bufet .

Experienta culinara libaneza nu poate fi completa fara desert si cafea . Va recomandam , baclava care este un produs de patiserie cu o aroma rafinata ce contine fistic si este stropit cu un sirop aromat din apa de trandafiri , insotit de o cafea concetrata libaneza parfumata cu cardamom .

Este o mare placere pentru noi sa va uram BUN VENIT, la inaugurarea TERASEI ""EL BACHA"" din Piata Alba Iulia nr.6, un spatiu ideal creat pentru tine, intr-o tinuta moderna si relaxanta, inconjurat de multa verdeata si flori multicolore.

Am fi incantati sa fiti alaturi de noi!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii